maandag 7 januari 2008

BCT opent goed in 2008‏

Gemengd 1 wint van Aalst en doet goede zaak om een verlengd verblijf te regelen in 2e provinciale. De dubbelpartijen waren in evenwicht. Waar Johan-Peter niet veel tegenstand kenden, was de damespartij een zwaardere kluif. Na setverlies wisten Lieve en Ilse er een 3e set uit te halen. Die ging echter met 23-25 verloren. De bonus dus de mist in. De heren deden wat verwacht werd en wonnen de enkelwedstrijden. Beiden tegen lager geklasseerden wat niet voor problemen zorgde. Lieve kwam niet in het spel voor tegen haar gelijk geklasseerde maar de helft zo jonge tegenstander. Ilse 'zag ze vliegen' en liet zich vervangen op het blad door Lina die dan maar de last op haar schouders kreeg. Veel goede wil, maar ze kon niet vermijden dat de tegenstand aan het langste eind trok. Met 3-3 gingen we net als in de heenronde met een identiek spelbeeld richting afsluitende mixpartijen. Daar kwamen Johan-Lieve en Peter-Ilse niet in de problemen waardoor er ook nu met 5-3 van Aalst werd gewonnen. De resultaten zijn hier te raadplegen.

Op het toernooi van De Nekker in Mechelen waren ook nog enkele van onze spelers actief. Michael en Steven waren niet meteen zo succesvol in het dubbelspel. In het enkelspel daarentegen wel, aangezien Michael zich door de voorrondes speelde op zaterdag. Op gekende Miguelwijze wist hij zich met close-games voor de finale te plaatsen, waar hij net als vorige maand op De Mintons in gekende stijl nipt maar dan ook bijzonder nipt het onderspit moest delven... 2x in de verlengingen, nipter kan het niet echt! Alvast: 2x finaleverlies, laat daar 1 zege bijkomen en dat B2-klassement is er ook! De tabel kan u hier bekijken.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.