dinsdag 15 januari 2008

Mixploegen kunnen niet zegevieren.

Zaterdag trad de eerste ploeg aan in Dendermonde. Drive 2G, de 2e in de rangschikking. Bij Temse G1 altijd wel iets aan de hand, nu was dit niet anders. Ilse De Puysseleire (C1) kon er niet bij zijn wegens werkverplichtingen, Peter Nees had te kampen met een spierscheur in de bekken en ontsteking op de dijspier. een minimum aan spelers, daar werd aangetreden door Lieve De Boeck (B2) en Evi Noens (D). De heren waren Johan Nees (B2) en Peter Nees (B2). De HD werd gezien de blessure bij Peter op het minimum aan inspanning gewonnen. De DD kende net als vorige week een zeer spannend verloop. Lieve-Evi moesten in de 1e game met 25-27 de set afstaan aan de thuisspelende B2-tandem. De 2e set werd gewonnen, maar de 3e set leverde jammer genoeg geen winstpunt op. In de enkelpartijen kon er maar 1 winstpunt opgetekend worden. Johan won makkelijk op de 2e stek, dit tegen Werner Vanderveken, die hij al voor de 3e keer van het seizoen ontmoette. De andere 3 partijen gingen niet geheel onverwacht verloren. De dames konden ondanks hen inzet en verdienstelijk spel te weinig punten optekenen. Verrassend was nog dat Peter met nauwelijks intensiviteit nog goed in de match zat tegen Tourné, die op weg is naar B1, 19-21 17-21. In de afsluitende mixpartijen gingen Lieve-Johan en Evi-Peter tegelijkertijd van start. Evi-Peter gingen ondanks het fysieke nadeel met 8-21 aan de haal in de 1e set. In de andere mixedpartij waren Tourné-Huyck de betere van Lieve en Johan. De ontmoeting was beslist, en dat was geweten bij het 2e mixduo. De weinige fysieke inspanning werd al rap nihil en dat vertekende zich zo ook in de puntentelling, 6-2 verdiende winst voor Drive.
Zondag trad de tweede ploeg aan op eigen veld tegen Wetteren. Johan Nees (B2), Steven Boodts (C1) Ken Casteleyn (D), Tineke Noens (D) en Lina Casteleyn (D) vervolledigden het wedstrijdblad. Johan en Steven gingen vlot aan de haal in de openingspartij, en op het veld ernaast kregen we een primeur dit seizoen. Tine & Lina wonnen hen eerste dames dubbel, en dit tegen een C2-tandem. Een mooie opsteker voor onze dames. Steven won dan vlot de 1e enkelwedstrijd, Ken speelde weer een gelijkopgaande enkelpartij. Na 2 sets stonden de bordjes in evenwicht, de winst zat er echter niet in, daar er met 17-21 net te kort werd gekomen. Zowel Tine als Lina slaagden er dan niet in om een extra punt op de teller te krijgen en zo stond het 3-3 bij aanvang van de gemengd dubbels. Johan en Tine wonnen vlot, dit was echter ook het geval in de 2e partij waar de tegenstand het strijdende duo Ken-Lina wist af te houden. Zo werd het 4-4 en pikt de ploeg toch maar weer een puntje mee!
Nog vermelden dat na 4 maand blessureleed Stijn weer op het veld stond! Meteen op een toernooi, dat van Stekene. Een finaleplaats zat er nog niet meteen in, maar een fitte Stijn kan meer dan waarschijnlijk weer voor de gekende resultaten van afgelopen seizoen zorgen!

Geen opmerkingen: